Ålvundfjord Fotoklubb

Vi er en gjeng med ivrige fotografer på alle nivåer. Synes du fotografering er fascinerende så er det bare å henge seg på.
Vi har en infoside på wordpress - Trykk HER
For å se våre bilder på Flickr - Trykk HER

FOTOKURS


Søndag 14. februar kl 11:00 - 18:00 på Ålvundfjord skole,
holder vi et fotokurs for nybegynnere og de som vil lære litt om det å ta i bruk sitt kamera. Målet vårt er å kunne gå fra å ta "snapshots" til det å faktisk "ta et bilde" og bruke kameraet aktivt for å få gode bilder. Vi kommer til å gå gjennom temaer som:
- Ord og uttrykk
- Dybdeskarphet og lukkertid
- Lysmåling og hvitbalanse
- Komposisjon
- Bruk av lys
- Utstyr
... for å nevne noe

Det anbefales å ha et speilreflekskamera, da vi skal bruke en del  manuelle innstillinger. Men også en del avanserte kompaktkamera kan brukes. Vi oppfordrer også alle til å lese gjennom manualen og gjøre seg kjent med kameraet.

Det vil bli en teoridel først, før vi går ut og setter teorien ut i praksis. Det vil bli satt opp en smørbrødliste  med oppgaver, slik at alle skal bli godt kjent med begreper og teknikker etter dette kurset. Til slutt vil vi ha en gjennomgang av en del av bildene som ble tatt, samtidig  som det kan stilles spørsmål.

Vi legger opp til at deltakerne skal lære masse i løpet av denne kompakte dagen. Og hvis det blir stor oppslutning og stemning for det, kommer vi til å kjøre et mer avansert kurs senere.

Prisen for kurset blir 490,- dette inkluderer også servering av lett lunsj, samt kaffe og kjeks underveis.
NB: vi har satt en grense på 20 deltagere for å sikre at alle får "sin del".

Bindende påmelding sendes til alvundfjordfk@gmail.com innen fredag 12.02 kl 12.00. Vi må bestille opp mat og finne passende lokaler.

Husk å ta med:
- kamera, oppladede batterier, tomme minnekort
- gode klær og sko

Vel møtt alle sammen :)Comments